pondělí 22. prosince 2014

Poznej knihu podle anotace (8) - Napůl známá kniha

Vítejte, dneska už u třetího článku! :) 
Pro dnešek už je to asi poslední článek, ale zítra můžete očekávat 2 nebo 3. Zase po (hoodně) dlouhé době přidám To-read book a vyjde recenze a ještě možná přidám článek ohledně Vánoc. Bude se týkat toho, jak dnes jsou Vánoce spíš zaměřené na dárky a už to moc není o té rodinné pohodě. Doufám, že se vám článek bude líbit! :D
A teď už můžete hádat o kterou knihu se dnes jedná :) Není to kniha neznámá, ale přijde mi, že se o ní zase tak moc nespekulovalo. Ale jeden čas byla docela dost známá :D Doufám, že to co jsem napsala vám bude dávat smysl.
Pár pravidel :
- Nehledej na googlu (ani ničem takovém)
- Hledej ve své paměti ;)
- Do komentáře napiš odpověď (ale nenech se jimi ovlivnit, ne všechny musejí být dobře)
- Měj dobré svědomí
- Buď šťastný, že jsi na to přišel! 0:)
Ještě bych vám chtěla napsat, že u tohoto příspěvku vždy moderuji komentáře a přidávám je až po nějaké době, aby to bylo trochu napínavější, tak se neděste toho, že se váš komentář nezobrazil hned ;)

Anotace: Profesor David Ullman, přední světový odborník v oblasti literatury zabývající se ****** se specializací na Miltonův Ztracený ráj, přistupuje ke svému oboru pouze jako k výplodu lidské představivosti. Rozvrat vlastního manželství vyřeší impulzivním přijetím nabídky záhadné Hubené ženy, která ho vyzve k cestě do Benátek a dosvědčení existence jakéhosi "jevu". Tam se setká s choromyslným mužem připoutaným k židli, který opakuje slova, jež k němu pronesl před smrtí jeho otec. David chce co nejdřív opusti Benátky a spěchá zpátky do hotelu, kde najde svou dceru Tess, jak stojí na okraji střechy nad vodami kanálu. Než spadne dolů, stačí vyslovit poslední prosbu: Najdi mě.
Ukradené dítě. Dávné zlo. Otcův pád. A literární dílo, které skrývá klíč k vykoupení dcery.
Tak co, víte? :)

2 komentáře:

Jsem obyčejná holka, co nadskakuje radostí z každého vašeho komentáře. Uděláš mi radost? :)